Counseling

Bel 06 238 378 69

of mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 
 
 
 

Contact


Jagruti Haas

Praktijk voor inzicht & groei

IJburg / Amsterdam


Adres:Jan Vrijmanstraat 243 1087 MN Amsterdam

Telefoon: 06 238 378 69

Email:info@counselingijburg.nlNL04KNAB0766778916

KvK 62531638


Het leven biedt talloze mogelijkheden

om te groeien

Counseling

Letterlijk uit het Engels vertaald betekent counseling raad geven. Het is een gelijkwaardige uitwisseling, waarbij jij jouw ervaring deelt, en ik jou de ruimte, aandacht en veiligheid geef om dieper op onderzoek uit te gaan.


Wie zegt hier links, daar rechts?

We willen allemaal gehoord en gezien worden, en doen vaak vreselijk ons best om te voldoen aan allerlei verwachtingen. Verwachtingen van ouders, school, de maatschappij. Van een sociale groep, je werkomgeving, je gezin en relatie. Maar ook het beeld dat je van jezelf hebt, kan flink in de weg zitten. We hebben vaak stellige ideeën over wat we wel en niet kunnen en zouden moeten. En er is misschien een tijd geweest dat het klopte. Maar vaak groeit het niet met ons mee en ontstaat de vraag: vind ik dit eigenlijk nog wel leuk? Ben ik dit echt? Waarom doe ik dingen op een bepaalde manier? Waardoor word ik gedreven of gestuurd?


Counseling biedt je de mogelijkheid om weer in contact te komen met je eigen helderheid en je eigen richtingsgevoel. Je zult jezelf beter leren kennen, en beter kunnen omgaan met je emoties, persoonlijke problemen en vragen. Je zult ervaren dat je dagelijkse leven meer aansluit bij wie je werkelijk bent; bij je potentieel en je intuïtie. Bij counseling kijken we wat er is, en wat wel en niet werkt in je leven. Samen onderzoeken we waarom het niet werkt en wat je daaraan zou kunnen veranderen.  Jouw nieuwsgierigheid naar wie je werkelijk bent en wat jou werkelijk drijft is de eerste stap. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Waar kan counseling jou bij helpen?

Hoe ziet een counseling traject eruit?
© 2015 | Counseling IJburg | Jagruti Haas | Kvk62531638 | NL04KNAB0766778916

PRAKTIJK VOOR INZICHT & GROEI

COUNSELINGIJBURG