Over mij

Bel 06 238 378 69

of mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contact


Jagruti Haas

Praktijk voor inzicht & groei

IJburg / Amsterdam


Telefoon: 06 238 378 69

Email:info@counselingijburg.nl


Adres:Jan Vrijmanstraat 243 1087 MN Amsterdam

Telefoon: 06 238 378 69


Over mij


Jagruti Haas (1963) is gecertificeerd Working with People™ Training counselor, trainer in geweldloze communicatie en heeft meer dan twintig jaar ervaring in het begeleiden van groepen en individuele begeleiding. Ze heeft een diepe fascinatie voor alles wat echt is.


‘Conditionering is wat mij het meest interesseert en fascineert. We doen vaak wat van ons verwacht wordt, we leven volgens de regels van een ander. We dragen een to do lijst met ons mee. Als we niet kritisch kijken naar wat er allemaal op die lijst staat, en wie hem schrijft, komt er nooit een einde aan. Dan voelt de rol die we spelen niet comfortabel meer, als een jas die niet meer past. Ik help mensen om die jas uit te trekken en dichter bij zichzelf te komen: Vind ik dit nog wel leuk? Wie ben ik echt? En klopt het zo? Ik breng mensen graag weer in verbinding, met zichzelf en met elkaar'.


Jagruti’s brede therapeutische achtergrond en praktische ervaring zijn ingebed in haar grote en veelzijdige levenservaring. Ze is al vroeg haar eigen weg gegaan. Ze heeft veel gereisd en jarenlang van veel therapeutische methoden geproefd en daaruit haar eigen mix gecreëerd. Ze combineert Hollandse nuchterheid en een praktische instelling met een openheid naar dieper bewustzijn en verbondenheid.


Jagruti spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Ze is echtgenote van Khing,

moeder van Jolie en woont op IJburg.


© 2015 | Counseling IJburg | Jagruti Haas | Kvk62531638 | NL04KNAB0766778916

PRAKTIJK VOOR INZICHT & GROEI

COUNSELINGIJBURG