Werkwijze

COUNSELINGIJBURG

PRAKTIJK VOOR INZICHT & GROEI

Bel 06 238 378 69

of mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contact


Jagruti Haas

Praktijk voor inzicht & groei

IJburg / Amsterdam


Adres:Jan Vrijmanstraat 243 1087 MN AmsterdamNL04KNAB0766778916

KvK 62531638Werkwijze

In de sessies creëren we nieuwe helderheid en begrip voor de dingen die gebeurd zijn en hoe die jou nu in het leven beïnvloeden. De sessies vinden plaats in een veilige en accepterende omgeving, met onverdeelde aandacht. Ik ondersteun je bij het voelen wat je belemmert, en help je bij het wegnemen van obstakels die een vol en rijk leven in de weg staan. We halen alle labels weg over wat wel kan en wat niet kan, wat goed is en wat fout, wat hoort en wat niet. Het is vaak een enorme opluchting als je gewoon kunt laten zien wat er speelt.


Geïntegreerde aanpak

Iedereen is uniek. En iedereen staat op een ander punt in zijn leven en komt andere dingen tegen. Wat voor de een werkt, sluit bij de ander misschien niet aan. In mijn praktijk hanteer ik daarom verschillende technieken, zoals innerlijke kind, essence werk, guided inquiry, familieopstellingen en non violent communication.


Traject

Soms heb je aan een of twee sessies genoeg om inzicht te krijgen en verder te kunnen. Soms is de onderliggende oorzaak groter en hebben we meer sessies nodig over een langere periode. Hoe frequent we elkaar zien, gaat altijd in onderling overleg en is afhankelijk van jouw behoefte. Misschien wil je praktische begeleiding bij zaken die spelen in het hier en nu. Misschien heb je behoefte om dieper in te gaan op terugkerende issues. Voel je vrij om te komen met wat er is.


Terug

© 2015 | Counseling IJburg | Jagruti Haas | Kvk62531638 | NL04KNAB0766778916